Word ook 'that bitch'


YES

Dit levert het je op:

Letterlijk meer ruimte

Je zult meer plezier ervaren in je werk en in je leven en ervaren hoe het ook alweer was om je talenten écht in te kunnen zetten. 

 

Je volgt je hart, je stemt af met wat nodig is en je bent de beste assistant die je kunt zijn. 

 

Je zult merken dat je emotioneel en fysiek meer ruimte ervaart. Vrijere gedachten equals een vrijer en opener lijf. Wie wil er nou niet meer lucht en ruimte ervaren?!

Een gezonder leven

Door werk te delegeren, hoef jij aan minder verschillende dingen te denken. Dat levert je een ongekende rust in je hoofd op. 

Beeld je eens in hoe fijn het zou zijn om aan veel minder dingen te hoeven denken. Dan kun je 's avonds rustiger gaan slapen en 's morgens misschien ook wel weer eens uitgerust opstaan. 

 

En je hebt mij nu om je ideeën tegenaan te hangen; ik denk altijd graag met je mee! Een plotselinge ingeving midden in de nacht? Even een appje naar mij en het wordt weer geregeld voor je. 

Meer (zelf)respect en (zelf)waardering

Iedere ondernemer maakt kosten. Vaak zijn ondernemers ook wat terughoudend in het inzetten van hulp, omdat dat nou een keer geld kost. Belangrijk is om in het achterhoofd te houden dat mijn inzet geld kost, maar ook zeker geld oplevert: ieder uur dat jij niet zelf hoeft te prutsen met dingen die mij een kwartiertje kosten, kun jij besteden aan jouw eigenlijke werk! En hoe meer jij met de inhoud bezig kunt zijn, hoe meer omzet je kunt draaien!