Een Virtual Assistant: online & persoonlijk

Mijn doel is jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Ik maak jouw handen vrij!

 

Ik help jou om jouw takenlijst in te korten door werk van je af te pakken. Werk waar jij geen tijd voor hebt, geen zin in hebt of waar je niet goed in bent. 

 

Je bespaart veel tijd (en dus geld) door mij in te schakelen. Er zijn namelijk taken en klussen die nou eenmaal moeten gebeuren. Liefst zonder uitgebreide instructies te moeten geven, natuurlijk. Laat mij mijn ding doen. Zodat jij kunt doen waarvoor je ondernemer bent geworden. 


Dit is wat ik doe:

Alles met tekst: opmaken en verspreiden

Stuur me je teksten en ik zorg voor mooi opgemaakte, foutloze lay-outs, formats en presentaties, e-books, flyers, kaarten en digitaal invulbare werkboeken. 
Natuurlijk zorg ik er ook voor dat de informatie die jij met de wereld deelt op je website en in je nieuwsberichten actueel is. Laat dat maar aan mij over!

Eventorganisatie en                      -verslaglegging

Jij gaat voor de inhoud van je programma's; ik plan, organiseer en help je met de uitvoering. Ik ben erbij en regel alles waar jij niet over na wilt denken. 

 

Ook voor de organisatie en verslaglegging van je vergaderingen/besprekingen kun je bij mij kwijt. Ik heb heel veel ervaring met notuleren en vind het ook nog leuk om te doen. Handig toch?!Office management

Er moet van alles en nog wat geregeld worden als je ondernemer bent. Ik neem zo veel mogelijk van je over: uitzoekklussen, adres- en databeheer (uiteraard conform de AVG), work- en procesflows maken, digitaliseren van je archief, onderhoud van je bestanden, mailbox-beheer, etc.

Privésupport

Ik help je ook met je privézaken: cadeautjes zoeken en regelen, reizen plannen, online boodschappen voor je doen, afspraken maken bij de kapper, je favoriete restaurant of een dagje spa voor je organiseren: zeg het maar!


Dit levert het je op:

Jij kunt je hart weer gaan volgen

Jij doet waar jij goed in bent, ik doe waar ik goed in ben. Je zult meer plezier ervaren in je bedrijf en ervaren hoe het ook alweer was om je talenten écht in te kunnen zetten. 

 

Je volgt je hart, je stemt af met wat nodig is en levert de mooiste diensten en producten met mijn hulp op de achtergrond.

 

Als jij je hart weer kunt volgen, gewoon omdat je die focus weer hebt, dan wordt ondernemen weer een ouderwetsch feestje voor je!

Rust in je hoofd en lucht in je agenda

Door werk te delegeren, hoef jij aan minder verschillende dingen te denken. Dat levert je een ongekende rust in je hoofd op. 

Beeld je eens in hoe fijn het zou zijn om aan veel minder dingen te hoeven denken. Dan kun je 's avonds rustiger gaan slapen en 's morgens misschien ook wel weer eens uitgerust opstaan. 

 

En je hebt mij nu om je ideeën tegenaan te hangen; ik denk altijd graag met je mee! Een plotselinge ingeving midden in de nacht? Even een appje naar mij en het wordt weer geregeld voor je. 

Meer omzet in minder tijd

Iedere ondernemer maakt kosten. Vaak zijn ondernemers ook wat terughoudend in het inzetten van hulp, omdat dat nou een keer geld kost. Belangrijk is om in het achterhoofd te houden dat mijn inzet geld kost, maar ook zeker geld oplevert: ieder uur dat jij niet zelf hoeft te prutsen met dingen die mij een kwartiertje kosten, kun jij besteden aan jouw eigenlijke werk! En hoe meer jij met de inhoud bezig kunt zijn, hoe meer omzet je kunt draaien!